PaintBall Gathering


wahhh...kwn2 da sound tak update lagi pasal Paint ball Gathering.... huhu, bz ckit.... baru ada kesempatan nak update...tu pun short update ni..amik masa sepuluh minit :P






hehe beberape keping gmbr yg dpt dicilokk dari rakan blogger, yg pasti menembak sngt puas ati...sngt seronok..dpt tembak ramai org...kekekeh....kena skali kat lengan tapi naseb baek pakai jaket..tp ade gak ckit lebamm...

thx to mel sbb ajak menembak( gua tak tembak lu mel :P, gua tembak tong je... :P)...n rakan2 blogger yg sempoi dan supporting....
so para blogger yg nak bt gathering...sila jgn lupa menjemput sy k ...hehe..xdpt nak tulis panjang....ade kerja...chaw


9 comments:

Fhad said...

yehh akhirnya... hahaha... team kite mmg power pun... hahaha

YobSumo said...

ahh poyo ko fhad! bleh lah awe dalam team korang! cisss!

weh mrHan, lain kali nak main ajak aku skali :)

mrHan said...

@Fhad: mmg power..u cover i, i cover u...huhuhu
@Yob: ko jgn jeles yob...kite org pakai strategi mcm counter strike... tp aku tak fhm....nape ko tak serah diri je...time kite lawan team Ribena tu... kan kite da plan awal2 :P

Aus MeLankoLik said...

hahahak,
nanti main lagi..
best woo..
even aku datang lambat .

mrHan said...

Tu la pasal aus, ko dtg lmbt..kite org maen 3 game ..perhhh puas hati :)

dilla said...

aahh.. den tak pueh ati! :P

mrHan said...

silap2..maen 4game..
alamak...ade org tak puas hati....

helena's said...

ok saya tak dpt main.hehe

mrHan said...

xpe cikhel...nnti bt ar geng menembak tuk ladies :)