Tagged!!




i hav been tag by ana..
8
facts about me..

1. erm org panggil han, alahan, juga dknali sbgai mrhan,khanbitm,kriZalid
2. aku biasa ja, sorang meminati bidang yg aku ceburi skrg ni..byk so tak yah r ckp..pndek
kate yg berkaitan ngan sains komputer termasuk r programming n grafik
3. Juga suka pada music yg best(all genre yg pentin best) layan suma...
4. Suka bermain instrument mcm guitar,drum,harmonica, flute,gambus heheh ape lg ek aku
blh maen, piano ckit, keyboard n blajar instrument br. nak bljar violin n celo :D sape le ajar wink3
5.
bercita2 mjadi org yg berguna :)
6. ermm hobi tgk wayang...slalu kuar ngan junior bitm tgk wayang...n ijun peneman setia(asyik2 aku je blanje ko bila lagi)
7. slalu invisible YM :)
8. tulis blog tak reti :P

ermm skrg mau tag org yg lum kn tagged lg .sape lg ek..finaz,dila..n mreka yg lum kena lg
..

5 comments:

mrHan said...

sori..dila da kn tagged rupanya ... :P

~ d i l l a ~ said...

alaa.. baru jee nak antOr cOmment 'Buwekkk,, orang dah buattt!!~' gagagagaga~~

Ms. OpScY said...

han kena wat ker tagged nie...
xreti ler
hehehe

mrHan said...

kena2...wajib...8 facts about u..hah tulis2

mrHan said...

elehhh....saje nak bg han buwekkkk ekk..kan han da say sori tue...takpe..ada lori ada buss..ada ubi ada batas..takpe....