salam AidilFitri


Hi semua yg mengenali diri ini, Salam aidil dan maaf zahir dan batin... I knw at this momment, ramai lagi yg sedang lepak makan rendang kat kg, especially my uncle kat chini phang, hari ni majlis bercukur anak dia....hehe sori uncle aku terpakse balik KL raye ke-2 hari tu, kena kerja pulak...tak dpt lepak sama...

For those yg sedang beransur balik dari kg, berhati2 semasa memandu... INGAT LAH ORANG TERSAYANG... kepada mereka yg balik naek flight...hati2 jugak...suh abg pilot tu lihat kiri kanan bila nak melintas awan.... jgn langgar awan pulak...kang nanges pulak awan tu, klu dia nangis kang basah la ...sian org mcm aku yang pg dan balik kerja naek motor(nouvo yg makan duet....asyik rosak je).

Tahun ni tak dpt nak beraya kat kg.... im sori mak n bapak...laen raye kite maen bunga api same2 ye....insya'4JJ1 klu dipanjang umur... Tahun ni mak musti hepi dpt mesin basuh baru, meja makan baru, sound system baru.... barang kemas pun baru...cat rumah pun baru....aisey byk nya baru....kering poket bapak. Dengan sound system baru...musti dia karaoke sakan kat umah skrg ni..

Abg qadir yg pakai kereta baru,,meh racing lawan ngan nouvo aku....rase2 vios versus nouvo sama yg menang ni....ofcos la nouvo menang klu lawan kat usj subang( usj subang adalah antara tempat yg teruk trafik dia) .

Adik acyk yg kena kerja pagi2 syawal.....sian ko :P itula cari la kerja yg tak ada shift.. Bakar jak hotel tue :P

Bg adik anis musti raya ni paling bermakna buat dia...yelah baru pas upsr terus raye...hohoh...musti la best...tensen hilang blh maen mercun n kumpul duit raya....

Abg azman hoho rompak jak yb tu, klu dia xnak bg duit raya... haha...bahh nanti tolong installkan driver laptp yg ku hantar hari tue..kcian abg am xdpt nak surfin....men facebook :P

Abg am, hehe aku sudh gprs abg azman, nanti dia installkan driver utk modem tue.... bahh nanti blh la kita maen mafia wars.

Adik pian, wahh pagi raya jadi pemotong kambing yg berjaya (act pakcik su kat kg ptng kambing seekor utk akikah anak dia)

Adik alik, tahniah dpt baby raya.... baby Aisy Qistina, musti dia terer mcm pakcik dia ni.... Akan ku didik jadi programmer terbilang :P

Selamat Tinggal ramadhan, Slmt datang syawal.... Insya'4JJ1 jumpa lagi tahun hadapan... Salam Aidilfitri utk semua

3 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

selamat hari raye :)

andy said...

wooopwoopp....epy raya :')

mrHan said...

azzaliena suziantie: adakah kamu indon? gurau saje? bace entry kamu jz nw... selamat hari rya..

Andy: Epy raya too. thx for drop by